ලසඤ්ඤා රසවත්ව ගුණවත්ව ගෙදරදිම හදමු ..
මෙම සම්භාව්ය ලසැග්නා වට්ටෝරුව චීස්, සෝස් සහ රසයෙන් පිරී ඇත. පවුලේ රාත්රී භෝජන සංග්රහයක් සඳහා හෝ සමූහයක් පෝෂණය කිරීම සඳහා මෙම පහසු ලසැන්නා වට්ටෝරුව සාදන්න පුළුවන් .
- ලසඤ්ඤා නූඩ්ල්ස්
- ඔලිව් තෙල් මේස හැදි 1ක්ක
- අඹරන ලද මස්
- ලූනු
- කළු ගම්මිරිස් රස කිරීමට
- තක්කාලි තලා දැමිය හැක
- බිත්තර
- 1/4 කෝප්ප නැවුම් ගාන ලද චීස්
- කැඩුණු නැවුම් පාස්ලි කොළ
උපදෙස්
උඳුන 375 ° F ට පෙර රත් කරන්න. ලුණු සහිත ජලය විශාල භාජනයක් දමා රත් කරන්න. ලසඤ්ඤා නූඩ්ල්ස් එකතු කර අවම විනාඩි 5ක් පමණ තම්බා ගන්න. ඉන්පසු නූඩ්ල්ස් ඉවතට ගෙන සීතල වතුරෙන් සෝදා හරින්න. ඒවා එකට ඇලී නොසිටීම සඳහා ඔබට ඒවා කඩදාසි මත අතුරා තැබිය හැකිය. මේ අතර, ඔලිව් තෙල් විශාල භාජනයක් තුළ මධ්යම ඉහළ තාපය මත රත් කරන්න. ළූණු එකතු කර මෘදු වන තෙක් උයන්න, විනාඩි 3 සිට 4 දක්වා, දුඹුරු වන තුරු අඹරන ලද මස් එකතු කර උයන්න. ලුණු හා ගම්මිරිස් සමග මිශ්ර කරන්න . අඹරන ලද සුදුළූණු එකතු කර තත්පර 30 ක් ඇවිස්සීමත් සමඟ උයන්න.
සෝස් එකතු කර කලවම් කරන්න. ඉන්පසු උෂ්ණත්වය අඩු කරන්න. ඉඳහිට කලවම් කරමින් විනාඩි 10 සිට 15 දක්වා අඩු තාපයක් මත උයන්න. සෝස් තැම්බෙන අතරතුර, බිත්තරය මධ්යම භාජනයකට කඩා දමා. චීස් එකතු කර කලවම් කරන්න. ලසැන්නා එකලස් කිරීම සඳහා, සෝස් කෝප්ප 1 ක් පමණ අඟල් 9x13 ෙබ්කිං පිඟානකට දමන්න. නූඩ්ල්ස් 3 ක් සෝස් මත ඒකාකාර තට්ටුවක තබන්න. ඉතිරි සෝස් ⅓ නූඩ්ල්ස් මත පැතිරෙන්න දමන්න . බිත්තර මිශ්රණයේ කුඩා හැඳි වලින් ½ක් භාවිතා කර සෝස් මත තබන්න. එකම ස්තරය තවත් වරක් නැවත කරන්න: ලසඤ්ඤයේ ඉහළ තට්ටුව සඳහා, ඉතිරි නූඩ්ල්ස් 3, සෝස්වල ඉතිරි කොටස සහ අවසානයේ ඉතිරි දේ භාවිතා කරන්න.
යටි පැත්තේ ඉවුම් පිහුම් ඉසින ඉසින ලද තීරු කැබැල්ලකින් ලසැන්නා ආවරණය කරන්න (චීස් තීරුවට ඇලවීම වැළැක්වීම සඳහා). මිනිත්තු 35 ක් සඳහා තීරු වලින් ආවරණය කර ඇති ලසැන්නා පිළිස්සීම. ඉන්පසු විනාඩි 10 සිට 15 දක්වා තවත් විනාඩි 10ක් හෝ 15ක් බේක් කිරීම දිගටම කරගෙන යන්න, නැතහොත් ලසඤ්ඤා රත් වී පැතිවලින් බුබුලු එන තෙක් සහ චීස් තරමක් දුඹුරු වන තුරු. කෑමට පෙර ලසඤ්ඤා විනාඩි 10 ක් නිවෙන්න තබන්න.