ලොකු කුඩා කවුරුත් කැමති රේන්බෝ රයිස් ක්රිස්පී
Healthy Food Recipes
By Subodha
අවශ්ය ද්රව්ය-
- නොන්ස්ටික් බදුනක්.
- සාමාන්ය ප්රමාණයේ මාෂ්මෙලෝ
- ලුණු බටර් හැදි 6
- වැනිලා තේ හැඳි 1 1/2
- ආහාර වර්ණක වර්ග 4ක් (කැමති පාටක)
- සහල් ක්රිස්පීස් ධාන්ය කෝප්ප 7 1/2
- ලුණු තේ හැදි ½
- පාච්මන්ට් කඩදාසි
සාදන ආකාරය-
- පෑන් සූදානම් කරන්න පෑන් තුළට ගැළපෙන පරිදි කපා ඇති පාච්මන්ට් කඩදාසි එලන්න. මෙය ඔබට ක්රිස්පී පෑන් එකෙන් එසවීමට උපකාරී වේ. මාෂ්මෙලෝ උණු කරගැනීම සදහා මාෂ්මෙලෝ සහ බටර් මේස හැදි 1ක් බඳුනට දමන්න. මිනිත්තු 1 ක් හෝ මාෂ්මෙලෝ විශාල සහ පිම්බෙන තෙක් මයික්රෝවේව් හි හෝ ලිපෙහි තබන්න. වැනිලා තේ හැඳි 1/4 ක් එකතු කර මාෂ්මෙලෝ බොහොමයක් දියවන තෙක් කලවම් කරන්න.. ආහාර වර්ණ එකතු කර ආහාර වර්ණක වෙන වෙනම මිශ්ර කරන්න. ඒකාකාර වර්ණයක් වන තෙක් මිශ්ර කරන්න.
- ධාන්ය එකතු කරන්න ධාන්ය කෝප්ප 1 1/4 ක් එකතු කර සම්පූර්ණයෙන්ම විවිධ පාට සමග කලවම් කර ගන්න. එය සකස් කළ පෑන් තුළට රයිස් ක්රිස්පීස් තුනී ඒකාකාර තට්ටුවකට විහිදුවන්න. සම්පූර්ණ පෑන් ආවරණය කරන්න. ඔබ මෙය කරන අතරතුර පාච්මන්ට් කඩදාසි එහා මෙහා වේ. ඔබේ උපරිමයෙන් එය රඳවා තබා ගැනීමට හෝ අවශ්ය පරිදි සකස් කිරීමට උත්සාහ කරන්න. මිශ්රණය දැඩි වීමට පෙර එක් තට්ටුවක් මත එක් තට්ටුවක් වන ආකාරයෙන් වර්ණක යොදා කලවම් කර ගත් ක්රිස්පි අතුරන්න.
- ඔබ අවසන් ස්ථරය අවසන් වූ පසු ලුණු ටිකක් ඉසිය යුතු ය. සහල් ක්රිස්පීස් අවම වශයෙන් පැය 1 ක් සිසිල් වීමට ඉඩ දෙන්න ඉන්පසු උඩින් එල්ලෙන පාච්මන්ට් කඩදාසි භාවිතයෙන් එය පෑන් එකෙන් ඔසවන්න. එය කැපුම් පුවරුවක් මත තබා පාච්මන්ට් කඩදාසි ඉවත් කරන්න. පසුව එය පිහියක් ආධාරයෙන් කපා ආහාරයට ගන්න.
ලෝකයේ කොහේ සිටියත් වැදගත් දේ ගැන විස්තර සවිස්තරාත්මකව දැන ගන්න එක් වෙන්න පුවත් WhatsApp සමග |