රස මිශ්රණය පැත්තක තියලා නූඩ්ල්ස් එකෙන් කට්ලට් හදමු.
Sri lanka Food Recipes
By Wayomi
ක්ෂණික නූඩ්ල්ස් කන්න හොඳ නැහැ කියනවා තමයි. හැබැයි ඒකේ තියෙන රස මිශ්රණය පැත්තක තියලා නූඩ්ල්ස් එකෙන් හදාගන්න පුළුවන් කට්ලට් රෙසිපි එකක් ගැනයි මේ කියන්න යන්නේ
අවශ්ය ද්රව්ය
🧆 ක්ෂණික නූඩ්ල්ස් පැකට් එකක්
🧆 චොප් කරගත් ළූණු මේස හැඳි 3ක්
🧆 චොප් කරගත් අමුමිරිස් මේස හැන්දක්
🧆 චොප් කරගත් කැරට් මේස හැඳි 2
🧆 තම්බා පොඩි කරගත් අල පොඩි ගෙඩි 2
🧆 පාන් කුඩු
🧆 බිත්තරයක්
🧆 පාන් පිටි ටිකක්
🧆 රස අනුව ලුණු, ගම්මිරිස් සහ කෑලි මිරිස්
සාදාගන්න ආකාරය
🧆 නූඩ්ල්ස් පැකට් එක කුඩාවට කඩාගෙන තම්බා වතුර පෙරා ගන්න.
🧆 එයට පාන් පිටි, පාන් කුඩු සහ බිත්තරය හැර අනිත් සියල්ල එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරගන්න.
🧆 මිශ්රණයෙන් කුඩා බෝල සාදා පැතලි කරගෙන පාන් පිටි වල දවටගන්න.
🧆 ඉන්පසුව බිත්තර සාරු තවරා පාන් කුඩු වල දවටාගන්න.
🧆 දැන් තෙල් තෙලේ බැදගන්න.
ලෝකයේ කොහේ සිටියත් වැදගත් දේ ගැන විස්තර සවිස්තරාත්මකව දැන ගන්න එක් වෙන්න පුවත් WhatsApp සමඟ |