විස්මිත ගුණ දෙන කටු අනෝදා තේ පානය මෙන්න...
Healthy Food Recipes
By Subodha
කටු අනෝදා යනු සෞඛ්යමය වාසි රාශියක් ඇති ලොව පුරා බොහෝ කලාපවල වගා කරන පෝෂ්යදායී හා රසවත් පලතුරකි.මෙම රසවත් පලතුර කැරිබියන් සහ මධ්යම ඇමරිකාවට ආවේණික වූ බව විශ්වාස කෙරේ, නමුත් දැන් එය ගෘහස්ථ හා වාණිජ අරමුණු සඳහා ලොව පුරා බහුලව වගා කෙරේ.
කටු අනෝදා තේ පානය කිරීමෙන් ලැබෙන විස්මිත ගුණ කිහිපයක් මෙන්න.
- පිළිකා ඇති වීමේ අවදානම අවම කරයි
- ප්රතිශක්තිකරණ පද්ධතිය ඉහළ නංවයි
- රක්තවාතය හා ආතරයිටිස් වේදනාවන් සමනය කරයි
- ඉහළ ප්රතිඔක්සිකාරක අඩංගු වේ
- මළබද්ධය සමනය කරයි
- පිටුපස වේදනාව සමනය කරයි
- ඔබේ මනෝභාවය වැඩි දියුණු කරයි
- රුධිර සීනි මට්ටම ස්ථාවර කරයි
- සම ආරක්ෂා කරයි
- කාංසාව, මානසික අවපීඩනය සහ ආතතිය සමනය කරයි
කටු අනෝදා තේ සෑදිමට අවශ්ය ද්රව්ය
- පිරිසිදු ජලය
- මද තරමට පැසුණු අනෝදා පත්ර
පිළියෙල කරගන්නා ආකාරය
- වතුර භාජනයකට දමා හොදින් රත් කරන්න ඉන් පසු මද තරමට පැසුණු අනෝදා පත්ර දමා හොදින් තැම්බෙන්න හරින්න. හොදින් තැම්බුණු පසු ලිපෙන් බාගෙන මද රශ්නේ ඇති විට පානය කරන්න.
කටු අනෝදා කොළ තේ වල අතුරු ආබාධ -
- මේවායේ අතුරු ආබාධ තරමක් බරපතල විය හැකිය. එය හෘදයාබාධ, බඩේ අමාරුව, ස්නායු ගැටලු සහ ඖෂධ අන්තර්ක්රියා වලට තුඩු
ලෝකයේ කොහේ සිටියත් වැදගත් දේ ගැන විස්තර සවිස්තරාත්මකව දැන ගන්න එක් වෙන්න පුවත් WhatsApp සමග |