Material අනුව හොඳම Baking Dishes එක තෝරා ගන්න හැටි.

By Wayomi Oct 05, 2022 11:17 AM GMT
Wayomi

Wayomi

in රචනා
Report

සාමාන්‍යයෙන් කේක් හදද්දී හෝ oven එකේ වෙනත් ආහාර වර්ග හදද්දී සමහරු එක එක ජාතියේ භාජන, ට්‍රේ වර්ග භාවිතා කරනවනේ. ඉතින් අපි බලමු එවැනි ඉහුම් පිහුම් වැඩ වලට හොඳම ට්‍රේ වර්ග ,මොනවද කියලා. මේ කියන material වල තත්වය බලලා ඔබම සුදුසු එක තෝරාගන්න.

වීදුරු

🥘 තාපය හොඳින් සන්නයනය කරයි, පිරිසිදු කිරීමට පහසුයි, පැල්ලම් හිටින්නේ නැහැ, උඳුන තුල භාවිතා කර පහසුවෙන් ශීතකරණයේ තබා ගත හැකියි.


Non-stick

🥘 ඇලුමිනියම් අඩංගු නොවන ආලේපනයක් සහිත, බේක්වෙයාර් මතුපිටින් ආහාර පහසුවෙන් භාජනයෙන් ඉවතට ගැනීම සහ පිරිසිදු කිරීම පහසුයි.


සිලිකොන්

🥘 සුමට හා වර්ණවත් විය හැකි අතර, එය වීදුරු සහ ලෝහවලට වඩා ඉහළ උෂ්ණත්වයකට ඔරොත්තු දිය හැකි අතර, එය භාවිතා කිරීමට ආරක්ෂිත වේ. නමුත් එය දුර්වල තාප සන්නායකයකි. Stoneware තාපය ඒකාකාරව බෙදාහරින අතර ආහාරවල උණුසුම වැඩි කාලයක් රඳවා තබා ගනී.


ඇලුමිනියම්

🥘 බහුලව භාවිතා වන්නේ ඇලුමිනියම් භාජන. එය හොඳ තාප සන්නායකයක්, සැහැල්ලු, පිළිස්සීම පවා ලබා දෙන සහ මලකඩ නොබැදේ.


Aluminum foil

🥘 පහසුවෙන් ඉවත දැමිය හැකි, භාවිතා කිරීමට පහසු වන අතර මස් පුළුස්සා දැමීමට සහ කැස්රෝල්, පාන් සහ පීසා පිළිස්සීමට වඩාත් සුදුසුයි.  



ලෝකයේ කොහේ සිටියත් වැදගත් දේ ගැන විස්තර සවිස්තරාත්මකව දැන ගන්න එක් වෙන්න පුවත් WhatsApp සමඟ 

JOIN NOW



GalleryGallery